O podjetju

Smo družinsko podjetje, ki že več kot 30 let prepleta umetnost steklopihaštva z inženirstvom. Odlikuje nas ljubezen do stekla, s katerim rokujemo in ročno izdelujemo kakovostne izdelke po željah naročnikov.
Podjetje ART-GLAS, d. o. o., smo ustanovili leta 1993 z namenom, da umetniško oblikovano steklo v različnih oblikah krasi in oplemeniti bivalne prostore. Živimo in delamo na meji z Italijo, kjer je pridih beneške estetike močno vplival na naš pristop pri obdelavi stekla. Pri svojem delu uporabljamo borosilikatno steklo, ki je visokokakovostno steklo in omogoča unikatne oblike ter čiste strukture.

V letih razvoja podjetja smo tradicionalnemu znanju steklopihaštva dodali inženirski pristop. Ta nam omogoča izvedbo specifičnih in izostrenih oblik izdelkov. Ponujamo rešitve tako za industrijo razsvetljave, dekorative kot farmacevtsko in kemijsko industrijo. Nadgradili smo klasične tehnike, širili in dopolnjevali proizvodni program ter rasli skupaj s svojimi kupci in partnerji. Izdelki iz naših rok tako krasijo bivanjske prostore, galerije, muzeje, hotele, inštitute in laboratorije po več kot 70 državah sveta, od celotne Evrope, ZDA, Azije do Avstralije.

ZAVEZANI K TRAJNOSTI

Podjetje smo mi. Že od samega začetka nas spremljajo vrednote zavezanosti h kakovosti in trajnostnemu razvoju. Ustanovitelj podjetja Iztok Resinovič je v podjetje še danes vpet kot direktor in idejni vodja, leta 2015 pa se je podjetju pridružila tudi mlajša generacija družine Resinovič, Enej in Simon. To je podjetju dalo krila in z letom 2021 smo postavili nove proizvodne prostore in povečali kapacitete in zmožnosti naše proizvodnje. Ta nam omogoča hitro izdelavo serij izdelkov z nadpovprečno natančnostjo. Naše nove prostore je zajela sveža energija. Ljubezen do dela, stekla in podjetja nas vodi do višjih ciljev in k razvoju, ki ga želimo samo še nadgrajevati.

S svojo prilagodljivostjo bomo nenehno iskali nove rešitve. Tako na inženirskem kot dizajnerskem področju. Prepričani smo, da lahko dosežemo zastavljene cilje strank, zato smo vedno pripravljeni razvijati kreativni način mišljenja in nenehno odkrivati možnosti novih pristopov in delovanja. V prihodnost se podajamo s poslanstvom ustvarjanja trajnostnih steklenih izdelkov z mislijo tako na naše zaposlene kot stranke in uporabnike.

Imaš v mislih projekt?

ZAČNIMO S PROJEKTOM

Kontaktiraj Nas
menu
sl_SI