Art Glas

O podjetju

Podjetje ART – GLAS je bilo ustanovljeno leta 1992, kot izdelovalec različnih dekorativnih izdelkov iz borosilikatnega stekla. Z leti smo proizvodni program širili in dopolnjevali. Zadnja leta se ukvarjamo pretežno s proizvodnjo izdelkov za razsvetljavo. Izdelujemo različne vrste svetil, največ za italijansko tržišče.

Poslovna usmeritev podjetja temelji na cilju, da naši izdelki postanejo sinonim kakovosti, sodobnega designa in inovativnosti. Dolgoletno znanje vlagamo predvsem v razvoj novih proizvodov in storitev.

V podjetju Art-Glas zagotavljamo kupcem visoko kakovost. Ponujamo svetovanje in projektiranje razsvetljave na podlagi bogatih izkušenj. Po ogledu objekta opravimo brezplačno svetovanje in projektiranje.

7569
Izdelanih svetil
1
Let

Poslanstvo

S svojo prilagodljivostjo bomo nenehno iskali nove rešitve. Prepričani smo, da lahko dosežemo zastavljene cilje, zato smo vedno pripravljeni razvijati kreativni način mišljenja in nenehno odkrivati možnosti novih načinov ravnanja in delovanja. V prihodnost se podajamo z mislijo na uporabnika, z željo po ustvarjanju udobja ter oblikovanja kreativnega, zračnega, svobodnega in svetlega življenjskega ter delovnega prostora.